Februar 2024 i London !!

When The Time Comes....


 Forestillingen fremføres på engelsk med danske og engelske skuespillere.


Gennem en tragisk kærlighedshistorie a la den klassiske fortælling om Romeo og Julie præsenteres publikum for et absurd klassesystem.

Få udvalgte lever som guder og resten af civilisationen må leve som rotter af deres rester udenfor muren.


Et internationalt samarbejde omkring en dystopisk fremtidsforestilling, der berører de problemstillinger vi står over for i vores samfund i dag og tager konflikter som

klimaproblemer, kønsroller og økonomisk ulighed op.


Featuring:

Romeo - Sune Severin Ratleff

Juliet - Mikka Chantal Deleuran

Napoleon - Damian Schedler-Cruz

Athena- Thora Maria Bisted Pedersen

Madame Morgana - Sophie Aeva

The Recruiter - Cameron Barclay


Posterdesign: Alexander Nordahl Jensen

Scenography and Posterart: Solvej Kørner Brekling

Assistant director: Catharina Riis Jensen

Written by: Desiré Mangaard and Thora Pedersen

 

Director: Desiré Mangaard


Forestillingen spillede 1. gang i København 20.-23. februar 2023 hos Basement CPH.

Forestillingen var støttet af Statens Kunstfond og Zenz Organic Hairdressing. 

Tidligere forestillinger:


November 2021.

29 226 - en ungdomsforestilling.


I Forestillingen 29.226, møder vi de unge mennesker A, B, C og D, der alle døjer med ungdommens problemer:  studie, kærlighed og håbet om at leve op til samfundets forventninger. Venne gruppens liv kører derudaf, og de håber alle, de en dag forstår meningen med livet. Hvad de ikke ved er, at der er nogle der holder øje med dem: Trenchcoat’erne. Og snart er livet ikke så fredeligt som det var før. I god gammel dags spionstil, prøver trenchcoat’erne, at opklare deres sag, og finde ud af hvor store forbrydere de unge er. For de er alle skyldige i én ting: Forbrug. De unge bliver snart udsat for forelskelser, kidnapning, død og en masse mærkelige karakterer der interagerer med deres liv.

Men hvem er disse Trenchcoat’erne? Hvad vil man give for kærlighed?  Og hvor meget koster en taxatur til Rom?


Medvirkende: Alexander Nordahl Jensen, Jacqueline Nørring Mortensen, Catharina Riis-Jensen, Markus Jonsson Skjalholt og Sune Severin Ratleff.

Instruktør og forfatter: Desiré Mangaard

Producent: Ronnie Jeppesen


Forestillingen spillede 11. til 16. november 2021 på Ungekulturhuset Klauzdal.


Forestillingen var støttet af Herlev Kommune.


December 2020.

Fridas fucking jul - en ungdomsforestilling.


Fridas fucking Jul handler om Frida der går i gymnasiet og er igennem en identitetskrise.

Vi møder også Fridas veninde, Cecilie og en gut ved navn Oliver, som også går i deres klasse. Oliver er lidt af en ensom type og sidder mest derhjemme og spiller computer eller spiser mad. Frida er en pige, der gerne vil have gode karaktere, en rigtig 12-talspige, hvorimod Cecilie er en pige, der altid laver sjov med tingene, tager dem ikke rigtig seriøst og vil helst bare søge bekræftelse hos de andre. Indeni er hun nemlig en usikker pige, Cecilie, da hun har problemer med sin krop, men det er er der bare ikke nogen der ved. Frida kører rundt i en stor cirkel med sine følelser. Hun har svært ved at finde ud af dem. Hun er nemlig begyndt at synes piger er tiltrækkende. Det er lidt mærkeligt for hende, fordi hun er en pige der altid scorer en masse drenge og er den lækre pige i gymnasieklassen. Frida synes hun har et kæmpe problem. Nemlig at hun er homoseksuel. Er det et problem? Imens ser vi Oliver, der går i Frida og Cecilies klasse. Han snakker ikke med sine forældre, de er enten ude at rejse eller ude hos deres venner. Han er en meget ensom gut, der er meget hjemme og ryger en masse pot. Alle kender Oliver, som den der ikke laver noget. Men alligevel er han trofast, retfærdig og ærlig. Hans problem er stoffer, som han gerne vil have hjælp til. Vi gennemlever et gymnasieliv, i form af sceniske effekter og fysisk teater.


Fridas fucking jul spillede den 3, 5, 8, 11 og 13. december 2020 på Ungekulturhuset Klauzdal og den 4. december 2020 på Gentofte Hovedbibliotek.


Medvirkende:

Catharina Riis Jensen

Mikka Deleurant

Albert Rosin Harson


Instruktør: Desiré Mangaard

Manuskriptforfatter: Ronnie Jeppesen


Forestillingen var støttet af Gentofte Kommunes kulturpulje.

November 2020.

Match - en ungdomsforestilling.


Match er først og fremmest en historie om et forhold. Og ligesom mange andre moderne par møder vores hovedpersoner Anna og Henrik hinanden på dating app’en ”Match”. De må swibe igennem en masse mindre gode tilbud, før de swiber til højre på hinanden.

Men det kan være svært at holde fast i kærligheden, når man langt fra er et perfekt match.

De har begge haft deres uheld i kærlighed, inden de får swibet til højre på match. Anna er generelt bare blevet behandlet dårligt af alle de mænd, hun har haft en romantisk forhold til. Hun er overbevidst om at alle mænd er røvhuller. Derudover er hun høj, og ikke den typiske skønhed. Hvilket kan være svært i datingverdenen: med lave mænd med høje standarter.

Henrik har fået knust sit hjerte så grundigt, at det har taget mange år at lime sammen.  Derfor er han blevet til en player, der kun kan li damer når han skal have sex.  Kvinder keder ham og han finder de fleste af dem dumme. Anna prøver at få tilværelsen til at løbe rundt med sin kunst, og Henrik studerer til læge. De kommer fra vidt forskellige baggrunde og har forskellige syn på verden. Det tydeligt at Anna og Henrik er absolut ikke et ”match made in heaven”. Alligevel er der noget der får dem til at gå på date sammen– og en date bliver til flere. Pludselig er de i et forhold, ingen af dem kan finde sig til rette i.  Men det er svært at give slip på hinanden, hvis man i sidste ende er forelsket.


Match spillede 13. november 2020 på Gentofte Hovedbibliotek.


Medvirkende:

Ronnie Jeppesen og Desiré Mangaard


Instruktør og manuskriptforfatter:

Desiré Mangaard


Forestillingen var støttet af Gentofte Kommunes kulturpulje.